جستجو در سایت

     
 
 
     

جستجو در مشاغل

     
 
 
     

جستجو در گالری

     
 
 
     
 

امكانات سايت

امكانات و سرويس ها

 معرفي پرتال و امكانات آن
.
 
درگاه دولت الكترونيك استان خراسان جنوبي با هدف معرفي استان و توانمندي هاي آن و همچنين تسريع در پياده سازي دولت الكترونيك ، توسط استانداري خراسان جنوبي و بخش خصوصي طراحي و پياده سازي شد.اطلاع رساني ، ارائه و معرفي خدمات الكترونيك ، دسترسي سريع و آسان به اطلاعات مورد نياز استان و شهرستانها ، معرفي ادارات و سازمانهاي استان و غيره را مي توان برخي از اهداف اجراي اين پرتال در جهت افزايش رضايت عمومي و شفاف سازي و پاسخگويي دولت به مردم دانست.
در بخش خدمات الكترونيكي پرتال مي توان موارد زير را اشاره كرد
118 خراسان جنوبي
بانك مشاغل استان
مشاهده قبض موبايل
مشاهده قبض تلفن ثابت
مشاهده قبض آب
سرويس Sms جهت مشاهده قبوض آّب ، برق و موبايل
سيستم كاريابي
سيستم ارتباط با مسئولين استان
سيستم كارآفريني و كاريابي
سيستم طرح تكريم ارباب و رجوع
و غيره را اشاره كرد

همچنين در بخش اطلاع رساني و ارائه خدمات نيز مي توان به موارد زير را اشاره كرد

معرفي استان و شهرستانها
تاريخچه تشكيل استان
نقشه استان و شهرستانها
اطلاعات عمومي زندگي در استان
تاريخ و فرهنگ استان
جغرافياي استان
معرفي شهرستان‌ها، شهرها، بخش‌ها و روستاهاي استان
محصولات توليدي صنعتي، كشاورزي و خدماتي و مشاغل اصلي استان
آمارهاي استان
اطلاعات مربوط به حمل و نقل عمومي شامل هواپيما، قطار، اتوبوس‌ و‌ تاكسي‌ و‌ جدول زماني
حركت‌آنها،‌نرخ ‌بليت‌ها،‌نشاني‌فرودگاه‌ها،‌ايستگاه‌ها ‌و ‌پايانه‌‌ها،‌ نحوه‌تماس براي رزرو ‌جا و پرداخت هزينه
دفاتر ثبت اسناد رسمي
دفاتر ازدواج و طلاق
آژانس‌هاي رسمي املاك
خدمات انتظامي (پليس)
مدارس و آموزشگاه‌ها
مؤسسات و مراكز آموزش فني و حرفه‌اي
دانشگاه‌ها و مؤسسات و مراكز آموزش عالي
مدارس و حوزه‌هاي علوم ديني
پژوهشگاه‌ها و مراكز تحقيقاتي
بيمارستان‌ها و درمانگاه‌ها
داروخانه‌ها
مطب پزشكان
اورژانس و آمبولانس
مساجد و تكايا
پارك‌ها و مراكز تفريحي
كتابخانه‌ها
ورزشگاه‌ها
سينماها، تئاترها و سالن‌هاي اجراي موسيقي
اطلاعات صنايع و مراكز صنعتي
اطلاعات معادن
اطلاعات كشاورزي و دامداري
مراكز ارائه خدمات كشاورزي و دامداري
اطلاعات مربوط به تجارت، بازرگاني و خدمات
مراكز تجاري و خدماتي
معرفي فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري استان
تقويم
اوقات شرعي استان
مناسبت‌هاي استان
معرفي اجمالي تاريخ، فرهنگ، آيين‌ها و سنت‌هاي استان
وضعيت روزانه راه‌ها و آب و هوا
خدمات انتظامي و پليس راه
آثار باستاني و تاريخي
موزه‌ها و مراكز ديدني
مراكز زيارتي و مساجد
جاذبه‌ها و مكان‌هاي طبيعي
ساعات بازديد از آثار باستاني و تاريخي، موزه‌ها و مراكز ديدني
هتل‌ها و مسافر‌خانه‌ها
انواع خدمات قابل ارائه در مراكز اقامتي به تفكيك مراكز
بيمارستان‌ها، درمانگاه‌ها، داروخانه‌ها و اورژانس
مراكز مخابراتي و تلفن‌هاي عمومي راه دور
رستوران‌هاي معتبر براساس درجه‌بندي اتحاديه مربوط
تعميرگاه‌هاي معتبر بر اساس درجه‌بندي اتحاديه مربوط
مراكز فروش معتبر و بازارهاي اصلي
پمپ بنزين‌ها
اخبار سياسي، اقتصادي و اجتماعي
اخبار فرهنگي، هنري و علمي
اخبار مربوط به كشاورزي
اخبار ورزشي
اخبار محيط زيست
اخبار حوادث غيرمترقبه طبيعي و غيرطبيعي
هواشناسي
گزارش برنامه و بودجه استان
گزارش‌هاي دستگاه‌هاي اجرايي استان
وضعيت طرح‌ها و پروژه‌هاي در دست اجرا و زمان افتتاح و بهره‌برداري از آنها
بازديد مسئولين و مقامات
انتخابات و نتايج آن
مناقصه‌ها و مزايده‌ها
سمينارها و همايش‌ها
اطلاعات مربوط به تغيير در ارائه خدمات دولتي
آگهي‌هاي استخدام‌
آگهي‌هاي تجاري
و...

تقويم تاريخ


هجري شمسي : 9/5/1389 هجري قمري : 19/8/1431 ميلادي : 31/07/2010
 

اوقات شرعي

  اذان صبح  
  طلوع خورشید  
  اذان ظهر  
  غروب خورشید  
اذان مغرب  

روز :   
ماه:    
شهر :

طول جغرافیایی

 

عرض جغرافیایی

فرهنگ لغت

جستجوي كلمات English
جستجوي كلمات فارسي

قبض تلفن همراه

شماره همراه

قبض آب

شماره شناسائي : 10/048080
نحوه ورود اطلاعات : 10048080
شماره شناسائي

قبض تلفن

شماره تلفن

سازمانها و ادارات استان

نمايش اخبار ما در وب سايت شما

قطار توسعه استان با شتابی بيش از پیش حرکت خواهد کرد چاپ ارسال به دوست
نگارش یافته توسط moosavi   
22 اسفند 1388 ساعت 08:07

استانداردرجمع نمازگزاران جمعه بیرجند:

قطار توسعه استان با شتابی بيش از پیش حرکت خواهد کرد

استاندار خراسان جنوبي خاطرنشان ساخت: انشاءا... با همكاري آحاد مختلف مردم قطار توسعه استان با شتاب بيشتر به پيش مي‌رودوشاهد پیشرفت وتوسعه درتمامی بخش هاوزمینه ها خواهیم بود.

به گزارش اداره روابط عمومی و امور بین الملل استانداری خراسان جنوبی ، قهرمان رشيد که قبل از خطبه‌هاي نماز جمعه سخن می گفت با اشاره به اينكه رئيس جمهور علاقه شديدي داشت تا درسال جاری به ديدار مردم خراسان جنوبي بيايد، افزود: رئيس جمهور به ديدار با مردم استان بسيار تأكيد داشت.

وی استقبال مردم از رئيس جمهور را بي‌نظير دانست و گفت: از فرودگاه بيرجند تا استاديوم سيل جمعيت براي استقبال از خادمین خود بسيار گسترده بود كه این امر دریک مسير 9 كيلومتري انجام گرفت.

وی با اشاره به اينكه براي استقبال تبليغات زيادي صورت نگرفت، تصريح كرد: مردم با علاقه شديدي كه داشتند با حضور خود در خيابان‌ها و استاديوم به استقبال رئيس جمهور آمدند.

مقام عالی دولت در استان مصوبات هيئت دولت را بسيار عالي دانست و تصريح كرد: 34 مصوبه در كار گروه فرهنگ و هنربا اعتبار100میلیارد تومان به تصویب رسید كه اصل آن تقويت مباحث ديني و فرهنگي بوده است.
رشید ادامه داد: تعدادي از اين مصوبات شامل مراكز قرآني، تقويت كانون فرهنگي مساجد، تقویت بنیان خانواده وتقویت حوزه‌هاي علميه بوده است كه بايد بيشتر از اين مورد توجه قرار گيرد.

وی مجموعه مصوبات خراسان جنوبي را 150 مصوبه دانست و افزود: اعتبار امور زيربنايي از جمله صنعت، معدن، آب، برق، آموزش و بهداشت مبلغي بالغ بر 450 ميليارد تومان و اعتباري بالغ بر 442 ميليارد تومان تسهيلات است.

وي با بيان اينكه طرح‌ها و برنامه‌هاي بسیار خوبي براي كشاورزي و بحث منابع طبيعي در دستور كار قرار گرفته است، گفت: در استان نزديك به 107هزار هکتار اراضي زير كشت ، نزديك به 23 هزار هكتار اراضي ديم و 22 هزار هكتار اراضي قابل كشت در استان است كه بايد بسياربه آن توجه شود.

استاندار خراسان جنوبي با اشاره به اينكه طرح هدفمند كردن يارانه‌ها به منظور حذف يارانه‌ها نيست، افزود: اين طرح بسيار عالي بوده ودرجهت منافع تمامی اقشار مردم خواهد بود.

رشيد به لزوم اجرای طرحي جامع در راستاي ايجاد اشتغال بر اساس ميزان توان و بضاعت  استان اشاره كرد و افزود: در اين راستا ميزان اشتغال در بخش هاي مختلف صنعت، كشاورزي و خدمات مشخص شده است.

وي با بيان اينكه بر اساس اين جمع بندي ميزان اشتغال ايجاد شده در سال آينده بايد به 9 هزار و 998 شغل برسد، اظهار داشت: نرخ بيكاري استان در حال حاضر 6/9 درصد است كه با ايجاد اين ميزان شغل بايد به 1/9 درصد در سال 89 برسد.

 
استاندار خراسان جنوبي با اشاره به اينكه در سال 90 بايد نرخ بيكاري به 6/8 درصد، در سال 91 به هشت درصد، سال 92 به 5/7 درصد و اين رقم به هفت درصد در سال 93 برسد، افزود: در اين راستا بايد در سال 91 بالغ بر 11 هزار و 264 شغل، سال 92 بايد 11 هزار و 569 شغل و در سال 93 بايد 12 هزار و 129 شغل در استان ايجاد شود تا به نرخ مورد نظر برسيم.


رشيد به مجموع شغلي كه بايد در پنج سال برنامه پنجم توسعه ايجاد شوداشاره کرد و گفت: ميانگين شغل ايجاد شده طي اين مدت بايد 11 هزار و 183 شغل در بخش‌هاي مختلف صنعت، كشاورزي و خدمات باشد.

وی با اشاره به اينكه رشد در بخش‌هاي كشاورزي و صنعت خود به خود موجب رشد اشتغال در بخش خدمات مي‌شود، افزود: ميانگين شغل ايجاد شده در بخش خدمات در پنج سال برنامه 35 درصد است.

رشيد با بيان اينكه بايد هر شهرستاني يك سند توسعه داشته باشد، گفت: سند توسعه هر شهرستاني بايد نقشه‌اي براي ادامه راه باشداین در حالیست که تاکنون نزديك به هفت درصد از كار انجام شده و اميدواريم تا پايان فروردين ماه سند توسعه استان تمام شود.

 

 

 
< بعد   قبل >

همت مضاعف و کار مضاعف

مصوبات سفر سوم

آگهی مناقصه

فرمهای دفاتر پیشخوان دولت

روابط عمومي


 

ورود به سيستم SMS

نـام كاربري : 
رمز عبور :
رمز عبور را بخاطر بسپار
رمز عبور را فراموش كرده ام

جستجو در سايت

ورود به سيستم ايميل

نام کاربری
رمز ورود

هواشناسي

بيرجند
22°C
بيرجند 22°C | مشهد 22°C | زاهدان 24°C

حاضرین در سایت

5024507بازدیدکنندگان

نقشه شهر بیرجند برای موبایل

این برنامه نقشه شهر بیرجند برای موبایل می باشد.. این برنامه هم بر روی گوشی های سیمبین و هم بر روی گوشی های جاوا قابل استفاده است. برای ورود به نقشه کلید 5 را بزنید. برای زوم کردن 3 و برای زوم منفی از کلید 1 استفاده کنید. با استفاده از کلیدهای انتخاب می توانید از برنامه خارج شوید. دانلود نقشه

تصوير اتفاقي

20071101_1507268029_.jpg

ترجمه سایت